Як не стати ошуканим при виборі квартири подобово у Львові


21:56

Щорічно кількість бажаючих відвідати Львів зростає. Адже його неповторна історія, архітектура не можуть залишити байдужим нікого. Проте, виникає питання, де ж зупинитися на ночівлю у Львові? Для більшості туристів готелі виявляються надто дорогими. Тут на допомогу приходить подобова оренда квартир у Львові. Але як правильно підійти до цієї справи, щоб не зіпсувати свій відпочинок? Давайте спробуємо в цьому розібратися.

Для початку необхідно визначитися, скількох кімнатна квартира зможе розмістити Вашу компанію. На вартість житла також буде впливати його клас. Обирати квартири найкраще на перевірених сайтах, а також можна звернутися за допомогою до агентств, котрі професійно займаються цією справою.

Звичною умовою бронювання квартир є перерахування завдатку. Та, на жаль, дедалі частіше цим користуються шахраї, виманюючи в довірливих людей гроші за неіснуючі квартири. Ось декілька способів не стати жертвою аферистів:

1. Жоден власник, котрий здає житло у Львові подобово, не розміщує лише одне оголошення, тому в інтернеті за його номером можна знайти всі сайти, на яких є ця або інші його квартири. Якщо ж такої інформації немає, то швидше за все Ви маєте справу з аферистом.

2. Можна звернутися до агентств, котрі мають великий вибір апартаментів або ж співпрацюють з власниками квартир у Львові. Такі компанії, зазвичай, мають власні сайти-візитівки з переліком квартир, багато розміщених огололошень практично на усіх рекламних площадках. Звернувшись до таких людей, Ви можете бути впевнені, що по приїзду отримаєте очікуване житло.

3. І нарешті останній, проте найдієвіший спосіб отримати бажану квартиру і не зіпсувати собі відпустку. Намагайтесь пригадати, можливо у Вас є знайомі чи родичі, котрі проживають або знаходяться у Львові. Жодний власник, який здає житло подобово у Львові, не відмовить Вам у проханні оглянути квартиру і після цього передати завдаток особисто в руки. Звісно, що шахраї такої можливості Вам не нададуть, оскільки не лише обраної квартири не існує, а й швидше за все, самі знаходяться далеко не у Львові і навіть мало в ньому орієнтуються.

Не зайвим буде звернути увагу і на вартість квартири. Вас повинна насорожити надто низька ціна, порівняно з аналогічними квартирами. Також в період державних або загальноміських свят, під час проведення виставок або концертів, ціни на подобову оренду квартир значно зростають. Якщо Вам пропонують квартиру за низькою ціною, будьте певні, що маєте справу з шахраєм і по приїзду, замість очікуваного житла, отримаєте вимкнений телефон псевдовласника.

Бажаємо Вам не потрапляти до рук аферистів. Приємних подорожей та тільки позитивних емоцій!

Переглядів: 1165 | | Рейтинг: 0.0/0