Вихідні у травні 2017


22:21

Вже традиційно на травневі свята українці отримують декілька додаткових вихідних. Тому зростає кількість бажаючих провести святкові дні у Львові. Та наскільки тривалою може бути Ваша подорож, напряму залежить, в першу чергу, від робочого календаря. Цьогоріч відпочинок проходитиме двома етапами. Оскільки 1 травня у 2017 році припадає на понеділок, перші чотири вихідних дні з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих потішать українців вже з суботи 29 квітня по вівторок 2 травня.

Після свята миру і праці все ж доведеться на кілька днів повернутися до роботи. Наступна святкова дата - День Перемоги припадає на другий робочий день тижня, тому можна розраховувати на три гарантованих вихідних. Відпрацювання за пропущений понеділок планують перенести на суботу 6 травня, щоправда за скороченим графіком.

Якщо все ж Ваше керівництво лояльно ставиться до кількох додаткових відгулів, наступним питанням стає житло у Львові на святкові дати. Ціна квартир на траневі свята традиційно зростає у 2-3 рази, тому розраховувати на дешеву оренду не варто. Щоб не витрачати дорогоцінний час подорожі на пошук помешкання, необхідно забронювати квартиру заздалегідь. Для цього радимо скористатися послугами перевіриних сайтів або агентств, які професійно займається цією справою. Як не стати жертвою аферистів читайте у статті "Як не стати ошуканим при виборі квартири подобово у Львові".

Переглядів: 1794 | | Рейтинг: 5.0/1